20100314

Perpisahan Dan Percutian


Pantai Irama Bachok Kelantan


Sekarang dah pukul 3.00 pagi tapi aku masih lagi belum tidur, anak dan isteri dah tidur sebelum diaorang tidur wife aku pesan kat aku "tidur awal yer bang esok nak jalan jauh" kot-kot ngantuk di tengah jalan pulak, itu pesan dia sebelum dia tidur. Perjalanan esok ambil masa 7 jam.

Lepas dia tidur aku pun ingat nak tidur gak tapi masalahnya mata ni tak ngantuk lagi...hehehe. Jadi aku pun tulis la entri perpisahan untuk seminggu. Dalam masa seminggu ni maybe aku tak tulis entri baru sebab broadband aku dah lama kena potong sebab kat rumah aku guna wifi. Jadi terpaksa la aku berpisah dengan geng2 shoutbox yang sentiasa tinggalkan komen2 yang best2 tu. huhuhu. Aku tekad dalam masa seminggu ni aku nak bercuti dari buka Blog atau internet dan jauh dari laptop kesayangan aku buat seketika. Aku bertolak balik pada kul 9.00 pagi 14.3.2010 dan doa2 la untuk aku supaya selamat sampai ke Bachok, Kelantan dengan selamat amin2.

Aku selalu tulis entri masa semua orang dah tidur, jalan raya pun dah kosong, trafik light pun tengah rehat. Masa macam ni baru idea dtg mencurah2. Selalu bila nak selesai tulis mata pun dah mula mengantuk. Oklah kita jumpa lagi minggu depan, selamat pagi semua. Salam satu Malaysia. Heheheh..


6 comments:

  1. semoga selamat pegi & balik
    amiin
    *jgn lupe ole-ole ehh
    haha

    ReplyDelete
  2. selamat bercuti dan selamat semuanya. amin.
    cuti sekolah tak p mana coz keja mcm biasa jugak.
    huhu bestnya jadi budak sekolah

    ReplyDelete
  3. selamat pergi dan pulang dan selamat bercuti!!!~ ^_^

    ReplyDelete

Terima Kasih Kerana Sudi Tinggal Respon Anda Terhadap Entri ni. Jangan jadi mulut longkang semasa komen. Komen dengan berhemah. Haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...