20100331

Resepi Baru BaDBoY Cara Membakar Ayam Dengan Betul

Cari Tong Kosong Dan Sekilo Kayu Kering (bukan tong minyak nanti meletup lak)

Bakar Sehinga Tong Tadi Menjadi Hitam Pekat (kalau tong minyak dah meletup)

Kemudian Angkat Untuk Melihat Hasilnya

Ini Gambar Dari Sudut Berbeza

Ini Pulak Kalau Untuk 10 Orang Makan

Ia Akan Jadi Begini Jika Siap Di Cucuk

Tong 5 Biji, Kayu 3 Kilo Sudah Cukup Untuk Sekeluarga

Ini Lah Hasilnya...Selamat Mencuba
(jangan lupa kalau dah siap send ke email BaDBoY)


12 comments:

  1. wah. unik.. nnt ddy cobe kat hostel ddy. ;)

    ReplyDelete
  2. wah,memang masak ker?

    ReplyDelete
  3. Sedapnye.. blh cuba nih.. hehe.. utk student yg x pndi msk mcm me mmg perlukn resepi mcm ni.. hehe

    ReplyDelete
  4. nakkkkk

    aku beli kat giant jelah senang
    susah2 jek nak cari kayu api hahhaha

    ReplyDelete
  5. bagus tul cara macam nie huhuu

    ReplyDelete
  6. biar btul ..isi masak ker? kang hangus kat luar jer?

    ReplyDelete
  7. Pecayalah..memang sedap di makan n dia masak sepenuhnya seperti ayam golek. Nak bakar pun semangat sikit..hehehe...

    ReplyDelete
  8. rase cam nk cuba...mcm besh,tp takot terbakar rumah plak nnt..huhu

    ReplyDelete
  9. Kalau takut umah terbakar, ko cari padang bola..pas tu ko duduk tengah padang n bakar kalau meletup pun ko je yg terbakar...huhuhuhuu..

    ReplyDelete
  10. perghh ayam golek cara baru..boleh try buat masa BBQ.. :D

    ReplyDelete
  11. Jangan lupa ajak aku sekali FIT .......huhuhuhu.....

    ReplyDelete
  12. perghhh..giler la.oven style org2 dlu..hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih Kerana Sudi Tinggal Respon Anda Terhadap Entri ni. Jangan jadi mulut longkang semasa komen. Komen dengan berhemah. Haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...