20100312

Senaraikan 5 Nama Blog Yang Anda Gemar Berkunjung Apabila Anda Online


Ini bukan tag atau apa-apa yang sewaktu dengannya. Anda juga tidak akan dapat duit atau hadiah seperti contest .Anda semua hanya perlu senaraikan 5 nama Blog yang anda gemar untuk berkunjung apabila anda online dan salah seorang yang anda senaraikan, anda perlu pilih seorang untuk dijadikan idola anda untuk terus blogging. Anda tidak perlu untuk memberitahu kenapa dan mengapa dia menjadi idola anda.

BaDBoY hanya memerlukan 10 orang pertama yang komen pasal entri ni dan menyenaraikan sekali 5 blog yang diminta dan salah seorang daripadanya adalah idola anda. Setelah BaDBoY dapat senarai-senarai itu, BaDBoY akan letakkan semua senarai -senarai itu pada entri yang akan datang bertajuk 10 orang blogger  telah menyenaraikan 5 blogger yang paling diminatinya dan wajib untuk diziarahi apabila mereka online.

Tujuan entri ini di tulis hanya bertujuan untuk beriadah dan untuk mengeratkan lagi siratulrahim antara kita semua terutama Blogger islam dan melayu yang kini hampir berpecah akibat daripada Blogger yang tidak berpuas hati dan sering berkelahi hanya kerana tidak berpuas hati dengan entri yang di tulis oleh blogger2 lain.

"Contoh senarai yang perlu ditulis di ruangan komen"

5 nama blog yang paling digemari oleh BaDBoY (http://akubadboy.blogspot.com) dan salah satunya adalah idola BaDBoY.

1. senaraipertama.blogspot.com
2. senaraikedua.blogspot.com
3. senaraiketiga.blogspot.com
4. senaraikeempat.blogspot.com
5.senaraikelima.blogspot.com (IDOLA)

P/s : Haha..siap, senang je kan. Jom pakat2 kita senaraikan, cepat hanya 10 orang pertama sahaja yang layak untuk join.

15 comments:

  1. 5 nama blog yang paling digemari oleh Jawa (http://usermodes.blogspot.com) dan salah satunya adalah idola Jawa.

    1. teratak-impianku.blogspot.com
    2. mr-naz.blogspot.com
    3. nurfarhanaabdullah.blogspot.com
    4. lovenafira.blogspot.com
    5. myrealhunch.blogspot.com (IDOLA)

    ReplyDelete
  2. harus cukup 5 ker??? tak cukup takleh???
    ok la..ni senarai blog yg akan saya terjah dulu setiap kali online

    http://denaihati.com/ (IDOLA)
    http://cikmin.com/
    http://c33ram00n.blogspot.com/
    http://www.sweetaina.blogspot.com/
    http://malaysiagiveaway.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. 5 nama blog yang paling digemari oleh Innz(http://innzninety.blogspot.com) dan salah satunya adalah idola Innz
    1. http://cakapwa.blogspot.com
    2. http://mohdfakhrurazijamaludin.blogspot.com
    3. http://kudakertas.blogspot.com
    4. http://honeykoyuki.blogspot.com
    5.http://viruspadu.blogspot.com (IDOLA)



    dah :)

    ReplyDelete
  4. nak jugak :D

    5 nama blog yang paling digemari oleh Amirah Rashid(http://chelsealoverforever.blogspot.com/)dan salah satunya adalah idola Amirah Rashid

    1. http://nurlinmunirahhani.blogspot.com/
    2. http://ohmalaysia.com/blog (IDOLA)
    3. http://beautymizara.blogspot.com/
    4. http://purpleholix.blogspot.com/
    5. http://jejakitinggalanrasul.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. 5 nama blog yang paling digemari oleh Budak Hitam(http://kamibudakhitam.blogspot.com) dan salah satunya adalah idola Budak Hitam.

    1.http://qamarguyz.blogspot.com/(IDOLA)
    2.http://ieda2009.blogspot.com/
    3.http://shafaza-zara.blogspot.com/
    4.http://www.mieran87.co.cc/
    5.http://www.daricahaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. 5 nama blog yang paling digemari oleh girlmansion(http://mymansionblog.blogspot.com) dan salah satunya adalah idola girlmansion.

    1.http://chuckei-baby.blogspot.com/(IDOLA)
    2.http://mon2only.blogspot.com/
    3.http://www.kinkybluefairy.net/
    4.http://mybreakfastclub.wordpress.com/
    5.http://bspotgurl.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. wah rajin bro buat benda ni hehe nak join gak!

    5 nama blog yang paling digemari oleh fitrihadi(http://fitrihadi.blogspot.com / fitrihadi.com soon!) dan salah satunya adalah idola fitrihadi.

    1. http://lizarazak.com
    2. http://redmummy.com
    2. http://kennysia.com
    3. http://kenwooi.com
    4. http://beautifulnara.com

    ReplyDelete
  8. *** macam sonok jerk join nih....

    5 nama blog yang paling digemari oleh nadia (http://nadiadania.blogspot.com) dan salah satunya adalah idola nadia.

    1. http://eyriqazz.blogspot.com
    2. http://khayranyfadzlyny.blogspot.com
    3. http://arianiaizat.blogspot.com (IDOLA)
    4. http://kelatemaghi.blogspot.com
    5. http://lynsyhira.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. cam best jer...

    5 nama blog yang paling digemari oleh asha (http://hidayahnanichoco.blogspot.com) dan salah satunya adalah idola asha

    1. http://www.popcake2u.blogspot.com
    2. http://borongblouse.blogspot.com
    3. http://ummizaihadi-homesweethome.blogspot.com (IDOLA)
    4. http://blissnlunacylovers.blogspot.com
    5. http://akubadboy.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. 5 nama blog yang paling digemari oleh (http://kasihkuamiera.blogspot.com/)dan salah satunya adalah idola miera

    1.http://cikpuanmiera.blogspot.com/
    2.http://cikepal06.blogspot.com/
    3.http://atiqahadnan.blogspot.com/
    4.http://adiakbar.blogspot.com/
    5.http://puterahati.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. alaaa....dah cukup 10...hehehe ade gak tu BaDBoY dlm list digemari :)

    ReplyDelete
  12. bboy ..hahhaa alaa dah abis qouta ker ne .. dah lebih 10 komen+ ...

    nway, from my 5 list, u 1 of it for sure ....

    ReplyDelete
  13. bro lupa nak highlight blog idola..bagi aku, aku suka blog kennysia..update ek..sorry :)

    ReplyDelete
  14. tetap nak nyibuk hehe

    justkhai.com
    aenaz.com
    denaihati.com
    amanz.my
    erk888.blogspot.com

    ReplyDelete

Terima Kasih Kerana Sudi Tinggal Respon Anda Terhadap Entri ni. Jangan jadi mulut longkang semasa komen. Komen dengan berhemah. Haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...