20100505

Red BadBoy


Wah dah macam blog Redmummy la pulak blog aku ni. Ada yang cakap blog aku blog gong xi fattcoi. Hehehe, sebenarnya semua ini adalah kebetulan sebab sebelum ni aku guna background warna biru tetapi semalam dah takda apa nak buat saja jer main warna background.

Aku sekarang sedang mencari sesuatu yang boleh mengingatkan korang pada blog aku. Selain daripada nama blog ni yang agak garang dan jahat, aku juga ada sesuatu yang boleh mengingatkan korang semua dan salah satunya seperti Bila BadBoy Menulis-Manusia Buat Silap Kemaafan Sifat Tuhan. Bagi aku ayat tu penuh dengan makna yang tersembunyi di sebalik kata-kata tu. Rasanya aku dah berpuas hati dengan warna dan template blog ni, lepas ni aku akan berusaha menulis entri yang best-best untuk korang. Maaf kalau entri yang aku tulis membosankan korang. Sebenarnya aku masih lagi mencari  tujuan aku menulis blog ni.

Boleh dikatakan, semua blogger setiap hari berusaha mencari identiti supaya mendapat tempat dihati pembaca, ada juga sangup berkelahi, mencarut dan yang lebih jahat lagi bila ada yang sangup menghina semata-mata untuk mendapat perhatian murahan. Walaupun aku agak lama dalam dunia blog, aku sentiasa tidak yakin dan berhati-hati semasa menulis supaya tidak menyingung perasaan sesiapa.



Jom layan Bird Thongchai My first Blog

31 comments:

  1. mmg selalu ingat blog ni..
    lagi2 badboy folower terawal ice..hehe :P

    ReplyDelete
  2. ermmmmm..merahnya pak ngah. but nice...hehehe

    ReplyDelete
  3. badboy, jahat sgt ke?
    *ngahahaha bengong x psl2 tnye soalan ni.

    ReplyDelete
  4. wAAaaaa cantik dah blog nie
    dh lame xtngok

    ReplyDelete
  5. takde blog lain nama badboy..blog ni je..heh dah teringat-ingat :)


    Jom Join Ccontest: Bila Blogger Bercuti!

    ReplyDelete
  6. merah itu seksi bukan 'jahat'
    hahaha...just kidding

    ReplyDelete
  7. yeah..mcm sy..strawberry!
    hihihi..so blogger pon da taw identiti sy..
    btw: mmg merah la

    ReplyDelete
  8. Salam..tujuan kao dah tulis...warna nie menunjukkan kao garang,pedas tapi cantik!Message kao sedikit keagamaan Manusia BS Tuhan ST...blog nasihat..4 riak muka blog kao riang,cool,mempertahakan pendapat dan jgn cabar kao!Follower makin banyak ...so go on bro..!Be yrself!Aku cakap apa aku rasa xde unsur bodek yea.. haha!

    ReplyDelete
  9. @ice♥ice Ye ker ice..tak tahu plak BadBoy followers terawal blog ice..thanks ice

    ReplyDelete
  10. @Ery Farieha Takpe..org tanya kena la jawap...takde la jahat sangat, mana ada manusia yg tak pernah buat salah..betul tak??

    ReplyDelete
  11. @FITRIHADI ye ke FIT, setiap org ada tagline dia..mcm ko FIT.. sapa tak kenal dng FIT, ko pon boleh tahan juga masa zaman blogspot dulu..

    ReplyDelete
  12. teringat cerita bad boys 1 & 2 bila visit blog ni...hehe

    ReplyDelete
  13. @sugar2 kapas strawberry yelah mana ada blog nama gula kapas strawberry kan..blog awak jer kan...hehehe

    ReplyDelete
  14. @ASSOYFINGER67 Thanks to assoyfinger, ko aku kenal sangat. Org yg selalu komen kat entri aku. Aku pun selalu gak tertunggu2 komen dari ko brader assoyfinger.

    ReplyDelete
  15. Alamak, banner tak siap lagi nih...
    Aduhai masa, janganlah mencumburui aku (padahal silap sendiri)

    ReplyDelete
  16. @Zoelhilmi asal lak zoel, ko nak buat banner cam ner..guna photoscape jer, senang n cepat n cantik...heheh. takpe jangan kalut2 ada masa banyak lagi..hehee

    ReplyDelete
  17. terbaik la bro lu punyer theme...smart macam arsenal dah..hehehe

    ReplyDelete
  18. uiihh!!!
    merah menyala...
    hehehhee

    ReplyDelete
  19. aduhhh...merah terangnya..sakit mata ku..

    ReplyDelete
  20. hehe, tp yg pasti, biarla kite menulis tu kite enjoy. bkn sbb terpakse ke ape kan :)

    ReplyDelete
  21. meriah blog anda..haha..tp ok la..smart...xseserabut blog kuh...hahahahahah...:D

    ReplyDelete
  22. qong ci faxai... ngeh2.. okla nie..

    ReplyDelete
  23. haha
    :D
    funny statement

    ReplyDelete
  24. baik jer, mana datang nama badboy tu...anyway nice blog...

    ReplyDelete
  25. aku selalu ingat ko gong xi fat choi hoyeh yeh

    ReplyDelete
  26. @Nazz ala tak leh geng la, aku sokong MU....

    ReplyDelete
  27. @Alynn Notnot yelah, betul aa. Kalau tak enjoy lebih baik jng menulis tul tak...

    ReplyDelete
  28. @Nuraisyyah eh dah tengok la blog awak mana ada beserabut....cuma kena kemaskan sikit lagi jer....heheh..thanks Nuraisyyah

    ReplyDelete
  29. @.::WaNiE::. Ala wanie ni...jng memuji lebih2 nanti tak tido BadBoy mlm ni....hehehe

    ReplyDelete

Terima Kasih Kerana Sudi Tinggal Respon Anda Terhadap Entri ni. Jangan jadi mulut longkang semasa komen. Komen dengan berhemah. Haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...