20100512

Tips Hubungan Seks Di Malam Pertama (Suami Isteri Sahaja)


Tips ini sangat sesuai digunakan pada malam pertama. Pada malam pertama, lebih-lebih lagi untuk melakukan persetubuhan dengan pasangan isteri yang masih dara merupakan suatu cabaran yang terpaksa ditempuh dengan sabar oleh pasangan pengantin.

Persetubuhan yang dimaksudkan untuk memecah dara perlu dilakukan dengan lemah lembut dan bertimbangrasa. Ini akan menolong meminimakan rasa kesakitan isteri sewaktu dara terkoyak menerusi tusukan pertama.

Cara yang disarankan oleh orang Melayu ialah, suami duduk bersila setelah melakukan istimta’ yang secukupnya. Isteri didudukkan menghadap suami dalam keadaan mencangkung dan farajnya berada di atas zakar.

Di sepanjang posisi ini dilakukan suami tidak memainkan peranan yang aktif, tetapi hanya mencumbu dan membelai isteri bagi meningkatkan kenikmatannya.

Zakar dihalakan ke arah lubang faraj, kemudian isteri akan memasukkan zakar ke dalam liang farajnya dengan memandukannya dengan tangannya dan kemudian menekan farajnya ke arah kepala zakar dan memasukkan zakar sedikit demi sedikit. Isteri akan berada di dalam keadaan nikmat dan sakit yang meningkat dan menurun semasa proses memecah dara. Isteri akan membuat pilihan, dia akan menekankan farajnya agar zakar masuk lebih dalam apabila nikmat yang dirasainya lebih hebat dari kesakitan. Isteri akan berhenti sejauh mana dia merasa kesakitan lebih hebat dari kenikmatan. Bila kenikmatan meningkat kembali, dia akan menyambung kerjanya itu, agar zakar dapat masuk lebih dalam. Dengan cara ini akhirnya dara terkoyak, dan kemudian persetubuhan akan diteruskan dalam posisi yang lain atau dihentikan lalu dilakukan pada masa yang lain.

Kenikmatan pada isteri masa memecah dara itu dapat ditingkatkan dengan cumbuan dan rangsangan dari suami ke arah buah dada, pinggang, tengkuk, leher, mulut dan telinga isteri. Dalam ertikata lain, suami perlulah melakukan cumbuan yang berterusan agar isteri itu lupakan dirinya dan kesakitan. Menghisap lidah isteri adalah amat baik dilakukan pada ketika itu.

Komen: Ia memang sangat sesuai digunakan ketika memasukkan zakar ke dalam faraj isteri buat kali pertama. InsyaAllah sangat nikmat, lagi-lagi jika suami isteri melakukan french kiss ketika proses tusukan zakar ke dalam faraj.


P/s : Terlupa nak tulis sumber dari email

24 comments:

  1. oohh,
    ghairah ghairah
    ooh yeeahhh

    lepas ni nak tgok porn sebab ghairah baca entry ni!


    lol, camne klu ada org cakap camni?
    ada cara bagus untuk tips2 begini tanpa keluarkan perkataan sensitif

    ReplyDelete
  2. aku garu kepala baca entry ni

    ReplyDelete
  3. aku belum kahwin..hihi..

    ReplyDelete
  4. alamak..entri nie..hehehe, aku tau la ko dah kawin badboy. baguslah, kongsi pengalaman. huhuhu :-)

    ReplyDelete
  5. husyooooo..giler btol badboy ni..(speechless)

    ReplyDelete
  6. @joegrimjow aku dah tulis untuk suami isteri saja yag ko g baca tu buat pe....

    ReplyDelete
  7. Tujuan BadBoy menggunakan perkataan begitu bertujuan untuk memudahkan org memahami..Jng risau aku saport ko BadBoy..Ko jangan malu atau rasa segan kerana lebih baik berterus terang drp berselindung di sebalik kata2...dia kata ada cara lain tanpa keluarkan perkataan sensitif, sebenarnya dia yg sensitif...

    ReplyDelete
  8. @businesonline Takpe bro..aku tak marah pun...masing2 ada pandangan masing2...lagipun mungkin dia rasa tak selesa dengan Tips tu..lagipun dia baru berumur 22 tahun...minda dia tak boleh terima benda2 cam ni..pa pa pun thanks bro..

    ReplyDelete
  9. @.::WaNiE::. kenapa nak garu kepala plak wanie...hehehe...jng la baca..korang perlukan tips ni bila nak kawin nanti..serius..hehe

    ReplyDelete
  10. @KERAK NASI kalau belum kawin pun boleh baca janji umur ko dah 18 tahun...bukan apa...standby siap2...huhu

    ReplyDelete
  11. @snow white eh..eh..snowwhite ni bukan aku cerita pasal pengalaman aku...aku copy dari email la snowwhite...

    ReplyDelete
  12. @Nuraisyyah kenapa pulak kata BadBoy giler...BadBoy bukan kata kat org atau maki hamun orang...BadBoy cuma nak kongsi benda yang kita semua patut tahu....ilmu ni ...

    ReplyDelete
  13. oooo..tak nak ngaku ek dah kawin.. tak pa...sekurang-kurangnya ada pengalaman jugak kan..hehehe

    ReplyDelete
  14. Ia memang aku dah kawin, mempunyai seorang anak yang comel dan isteri yang cantik.. Bila aku cakap yang aku belum kawin...?? hehehe

    ReplyDelete
  15. haha..ok3..badboy xgler..muahahha..ok3..ilmu dterima utk mase hdapan..insyaALLAH..:)

    ReplyDelete
  16. @Nuraisyyah ko jangan g test pawor lak nanti...simpan dulu, nanti dah kawin baru guna....heheheh..huhu..lawak je...

    ReplyDelete
  17. dengar sini semua !! hahaha uncle dan auntie selalu menganggap setiap malam adalah malma pertama kecuali bila bendera nippon dikibarkan hahahahha..sajer je nak menyemak disini..bagus entry tu mgkin boleh menjadi panduan kepada yg masih teruna...perhatian!!! masih teruna..yang dah "prak" awal tu huhuuu tiada lah nak merasa malam pertama hahahahha..

    ReplyDelete
  18. @uncle Aku gelak besar baca komen dari uncle. Komen paling pawer buat masa ni.....huhuuh, bila naik bendera tu..seminggu pulak la dia nak turun....hehe

    ReplyDelete
  19. perghh takde tapis ar..tapi ok gak..boleh ingat dan cuba malam pertama nanti..adoii rasa cam tak sabar je nak kawin hahaha :p


    - - -
    Bila Huruf F Je Ingat F*CK.. Cubalah Bila Huruf F ingat Fitrihadi.com ke? Adoiii

    ReplyDelete
  20. panas nampak en3 ni badboy.... tapi tak pe lah biasa le tu.... lagi pun ini blog kau suka hati kau lah nak taruh en3 ape pun kan... dan kepada yang tak suka tu tak payah lah baca kan bukan susah sangatkan. Entah2 tak suka kat mulut je kut tapi kat hati suka kot...hehehehe... tapi yang aku heran tu kenapa badboy dengan snow white asyik dok bergaduh pasal en3 ni pulak.... ade ape-ape kot hehehehe... tapi aku pun dah tak sabar nak kawin dah ni.. tak pe aku sokong kau badboy dan aku kat berlakang kau jangan takut kalau ade ape-ape aku cabut dulu... hehehehe gurau jer... pernahkah aku tinggalkan kau....
    Aku ni kan Naughty Boys......hhhehe

    ReplyDelete
  21. salam, memang bad boy sungguh, tapi biasele pendidikan seks, di sekolah pun ada, syarat hubungan mesti ikut syariat..:f:

    ReplyDelete
  22. lemah tenaga batin? mati pucuk? tidak dapat kepuasan? tidak tahan lama? sais kurang? pencinta ilmu? ingin tambah power? silalah lawati laman http://qalbunasrar.webs.com untuk info lanjut terapi urut batin. telah ratusan mereka yang bermasalah/tidak bermasalah ditangani.

    ReplyDelete
  23. Blog yang open minded serta memberi pendidikan. Teruskan berkongsi ilmu lagi ya admin.

    Terima kasih

    ReplyDelete
  24. Anonymous11:43 PM

    ingin mengetahui rahsia senjata lelaki?
    Sila layari :
    http://rahsia-senjata-lelaki.blogspot.com/

    ReplyDelete

Terima Kasih Kerana Sudi Tinggal Respon Anda Terhadap Entri ni. Jangan jadi mulut longkang semasa komen. Komen dengan berhemah. Haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...