20110223

Tukar Ke Hosting Sendiri


Sudah agak lama aku tidak update blog BadBoy. Ini kerana aku sudah bertukar ke wordpress self hosting. Ini blog wordpress aku tunashraf.com. Semenjak bertukar ke hosting sendiri aku sudah tidak update blog ni sebab tak sempat nak menguruskan 2 blog dalam satu masa. Aku beli hosting dengan Serverfreak pada 10.7.2010. Semenjak tu masa terluang aku gunakan untuk update blog baru.

Oklah, mugkin lepas ni kalau update pun hanya entry pendek saja. Kerja semakin banyak, tanggungjawab semakin besar, angan-angan semakin tinggi. Jadi kenalah berusaha lebih untuk memenuhi kehendak keluarga. Bye-bye...

1 comment:

  1. salam,
    mengunjungi rakan2 blog;)
    slmt berkenalan,
    blog apisv2

    ReplyDelete

Terima Kasih Kerana Sudi Tinggal Respon Anda Terhadap Entri ni. Jangan jadi mulut longkang semasa komen. Komen dengan berhemah. Haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...