20100104

BroadBand Kena Potong


Aku baru balik dari tempat makan di medan selera Kuala Perlis, macam selalu aku bawa laptop dan broadband untuk layan facebook kat sana, selepas je order aku pun buka laptop dan nak connect internet...alamak nape naik macam ni...la rupanya dah kena potong, cis geram betul..time2 macam ni la dia nak potong...nampaknya terpaksa la lepak je. Nasib baik kat rumah aku pasang streamyx sebab tu la aku tak tahu yang broadband dah kena potong.

Sebenarnya pakai broadband ni tak la berapa best sangat sebab ia selalu ada masalah line slow, boleh dikatakan ia tidak sesuai digunakan jika korang adalah salah seorang blogger tegar. Aku syorkan korang guna streamyx kalau korang rajin blogging kat rumah sebab streamyx memang line internet paling best buat masa ni.

Bagi orang baru nak berjinak-jinak dengan internet takpe la kalau nak pakai broadband, lagipun bukanya teruk sangat broadband ni cuma maksud aku, kalau korang ni blogger tegar dan selalu online dirumah memang patut guna streamyx.

4 comments:

  1. of cozzz la kene potong.. die nak suruh ganti dgn p1 wymax...thehehe~

    ReplyDelete
  2. huhu..bukan la nur..dia nak suruh slow sikit guna internet..

    ReplyDelete
  3. habis, camne ngn broadband bro skrg? terus tak pakai ke? bulan nie pun, aku lom byr lagi..hehehehehehe...

    ReplyDelete
  4. aku relaks jap dari guna broadband, skg aku pakai streamyx...lagipun celcome broadband slow la bro...

    ReplyDelete

Terima Kasih Kerana Sudi Tinggal Respon Anda Terhadap Entri ni. Jangan jadi mulut longkang semasa komen. Komen dengan berhemah. Haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...