20100129

Galery GambarKu

Assalamualaikum pada yang beragama islam dan selamat sejahtera kepada yang bukan islam. Aku ingin berkonsi dengan korang semua Blog yang aku design untuk anak kesayangan aku. Tujuan aku cipta Blog ni hanyalah untuk menyimpan gambar2 kenangan dari hari ke hari dan tahun ke tahun supaya suatu hari nanti dia dapat melihat proses pembesaran dia.
Bagi aku kita tergolong dlm golongan yang beruntung kerana dengan teknologi yang ada, kita dapat berhubung, bercerita dng lebih rapat lagi, walaupun kita berada jauh dari org yg kita sayangi. Aku hanya menggunakan kemudahan yg ada dengan menyimpan gambar anakku untuk tontonan sahabat2 aku di alam maya ini..Jika dahulu kita menyimpan gambar di album dan mungkin setahun sekali je kita akan buka album tu, tetapi di zaman sekarang tidak lagi, banyak kemudahan di sediakan untuk memudahkan kita.
Ni link untuk ke Blog GaleryGambarku http://galerygambarku.blogspot.com

6 comments:

  1. mmg bagus idea memanfaatkn teknologi ni. Bain pun nak cuba nanti. ^_^ thank you for sharing. :)

    ReplyDelete
  2. Ok Bain..tapi bain kena la kawin dulu...hehee...jng marah ye bain..

    ReplyDelete
  3. thanks for share

    ReplyDelete
  4. takda masalah bro..singah2 ler selalu..

    ReplyDelete
  5. Hello! Do you want to download movie, game or beautiful girls pls visit

    http://www.sexylady-asian.net
    http://moviedownloadsharing.blogspot.com
    http://gamedownloadsharing.blogspot.com
    http://over18movie.blogspot.com
    Thanks!!!

    ReplyDelete

Terima Kasih Kerana Sudi Tinggal Respon Anda Terhadap Entri ni. Jangan jadi mulut longkang semasa komen. Komen dengan berhemah. Haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...