20100202

Canon Rock Japanese Collaboration

Untuk memahami makna gambar di atas sila lihat YouTube di bawah.

6 comments:

  1. tenet kat opis aku lembap~
    tak dapat tgk~

    ReplyDelete
  2. cuba download video accelerator di http://www.speedbit.com/downloads/ . aku guna yg ni untuk layan youtube...laju.

    ReplyDelete
  3. kamoo dtagg..sila ke page sy utk copy paste n jwb tag..hhehe

    ReplyDelete
  4. best juga colaboration tu. klu la sy leh main sebaik tu...hihi

    ReplyDelete
  5. Artikel dan posting yang bagus tuk disimak..
    Salam Ziarah dan sukses selalu

    ReplyDelete
  6. to ayudeadwish, sugar kapas, miss Mully dan lulus thank kerana sudi komen kat sini...aku bukan mamat rock kapak tetapi hanya berminat bermain gitar je..

    ReplyDelete

Terima Kasih Kerana Sudi Tinggal Respon Anda Terhadap Entri ni. Jangan jadi mulut longkang semasa komen. Komen dengan berhemah. Haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...