20100119

Google Chrome Vs Mozilla Firefox

Pada penulisan aku kali ini aku ingin bertanya pada korang dan membuat undian berkenaan dengan Google Chrome dan Mozilla Firefox. Soalan aku apakah Web Browser kegemaran korang Google Chrome atau Mozilla Firefox . Setelah beberapa tahun aku menggunakan Firefox kini aku telah beralih kepada Chrome kerana dulu pendapat aku Firefox lebih laju tetapi setelah aku menggunakan Chrome terbukti Chrome lebih laju daripada Firefox. Apa pendapat korang? Komen sikit..

9 comments:

  1. i guna google chrome.
    lebih laju.
    =)

    ReplyDelete
  2. chrome terbaik dr angkasa:)

    ReplyDelete
  3. best la korang ni..betul2 chrome lebih laju dari yg lain..aku setuju sangat..aku rasa chrome ni ringan kot drp yg lain..

    ReplyDelete
  4. tul3 aku setuju....nampaknya kat sini ramai peminat google chrome...

    ReplyDelete
  5. google chrome lagu lg, but now ada lunascape, maybe lebih laju dr google chrome.. ;)

    ReplyDelete
  6. err, gua pakai mozilla. okey je. laju!

    ReplyDelete
  7. Terpulang, tapi aku dah cuba IE8, mozila dan chrome. Terbukti Chrome lebih laju sebab dia tak banyak function, toolbar pun dia tak leh nak install n mungkin sebab tu dia ringan dan laju..bila toolbar takde dia lebih besar skrin laptop kita..

    ReplyDelete
  8. dulu guna mozilla..rase lebih laju dr IE...
    sekarang guna google chrome rasa laju dr mozilla..
    then kalau buka mozilla rase lembap nak mampus tahap siput pecut 10km/h pun tak sampai..huhu

    ReplyDelete
  9. to zuhaiza....haha..aku pun dulu mcm ko jugak serius bila kita pakai Mozila kita rasa dia lah paling laju...tapi setelah pakai Google Chrome rasa dah taknak pakai Mozila balik...walaupun Mozila ni banyak theme dia..tapi sekarang Chrome pun dah banyak dia punya Theme...

    ReplyDelete

Terima Kasih Kerana Sudi Tinggal Respon Anda Terhadap Entri ni. Jangan jadi mulut longkang semasa komen. Komen dengan berhemah. Haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...