20100208

Sepakat Ala Pening Lalat

Sekarang dah pukul 3.21 pagi, aku belum rasa mengantuk nak tidur. Bila saja nak tidur Tv3 main cerita Jangan Tidur Lagi, ni yang susah nak tidur baru nak lelapkan mata adlin dah suruh Jng Tidur Lagi. Tension betul la, aku memang dah minat cerita ni, jadi aku pun layanlah. Kebetulan dia main lagu Sepakat Ala Pening Lalat dng band Aqasha & The Remedy yang terdiri daripada Aqasha-Guitarist/Vocalist, Ted Adzelan-Guitarist/Bassist/Vocalist dan Adlin Aman Ramlie-Percussionist/Drummer/Vocalist.
Aku minat giler la kat band ni, yang mengherankan aku kenapa la diaorang tak siarkan kat YouTube. Pendekkan cerita, aku akan letak lagu Pening lalat ni kat Blog aku kalau dah ada kat YouTube nanti. Ok lah korang semua aku dah mengantuk ni, cau cin cau tido dulu..

15 comments:

  1. hyee ...

    ooo nee yg ader preview ari tue kat jgn tidur lagi kan ...ooo aqasha pulak tue...aku tgk ari tue sepintas lalu jer ....dorg mmg buat band ker ne?

    ReplyDelete
  2. To e.indah- Ye, khas untuk JTL kot...best la lagu dia. Ramai gak yg dok cari lagu dia tapi diaorang cakap nak tunggu apa tah baru nak tak kat YouTube.

    To ayudeadwish-huhu..aku pun rasa cam tu..tapi bila difikirkan balik mana ada org tua2 yg tidur lewat..kiranya untuk org mudalah kot...

    ReplyDelete
  3. Al-Fatihah untuk blogger HAMIZA.......

    ReplyDelete
  4. Al-Fatihah untuk beliu...amin

    ReplyDelete
  5. aku ske gk band ni..simple je tp njoy..haha

    ReplyDelete
  6. yelah...memang ramai yg tertunggu-tunggu lagu dia keluar..kat facebook dia ramai perminat yg tanya...

    ReplyDelete
  7. Gong Xi Fa Cai!

    *Mercun adalah sangat merbahaya dan Bain tak menggalakkan semua org bermain mercun. Ingatlah orang² tersayang...^_^

    ReplyDelete
  8. Pesanan daripada Bain...huhuhu....

    ReplyDelete
  9. HOHO..
    bikin wa pecah pelut maa

    ReplyDelete
  10. hahaha
    entah
    maybe diorang kurang yakin kut

    ReplyDelete
  11. Kalau nak tgk Aqasha & The Remedy menyanyi lagu Sepakat, check out http://www.youtube.com/watch?v=l5hiQyLxdeM

    ReplyDelete

Terima Kasih Kerana Sudi Tinggal Respon Anda Terhadap Entri ni. Jangan jadi mulut longkang semasa komen. Komen dengan berhemah. Haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...