20100410

Aku Ingin Kembali Ke Zaman Sekolah



Kalulah masa boleh berputar  balik, aku ingin kembali ke zaman sekolah. Zaman di mana ketawa lebih kuat dari sekarang, zaman di mana tak perlu pening-pening pikir pasal nak cari duit, zaman di mana kali pertama menghisap rokok, zaman di mana berseronok dalam satu kumpulan yang besar (geng), zaman di mana bila petang saja bersiap nak ke padang bola, zaman di mana setiap bulan pergi ke KFC sambut Birthday kawan-kawan dan mesti kebas sebotol sos KFC, zaman di mana kali pertama jatuh cinta.

Aku sebagai insan biasa sangat merindui zaman sekolah menengah yang telah berlalu pergi dengan begitu cepat sekali dan meninggalkan banyak kesan dalam hidup aku. Kalaulah boleh berpatah balik aku ingin walaupun sekali.

7 comments:

  1. yeww ,
    mmg rindu .
    tp x rndu exam )':

    ReplyDelete
  2. waaaa. rindu sekolahh. rindu nk pakai baju sekolah :(

    ReplyDelete
  3. btol3..rindu zaman sekolah..tp banyak gak kenangan pahit..aku nak masuk tadika balek..blajau abc jek..aku terer..hehehe

    ReplyDelete
  4. apa bleh buat.
    jalan kita hanya kehadapan.
    bukan undur ke belakang.
    :)

    ReplyDelete
  5. masa skolah paling jujur ...
    rindu sangat2... : ) ... segala buat tersenyum ...

    ReplyDelete
  6. zaman sekolah adalah zaman plg indah

    ReplyDelete
  7. betul2....buat apa pun rasa seronok masa tu....yang perlu kita fikir time tu study n keluar lepak ngan kawan2..huhuhu

    ReplyDelete

Terima Kasih Kerana Sudi Tinggal Respon Anda Terhadap Entri ni. Jangan jadi mulut longkang semasa komen. Komen dengan berhemah. Haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...