20100503

Orang Kaya Bagi Lembu


1. Thank & link the person that gave you the cow.
Terima kasih pada porttuantanah.com atau sigadis dari kelate ni TTT, orangnya riang dan sporting sekali dan selalu datang ke blog BadBoy pada waktu malam.

2. Bagi balik wasiat ni kat 7 orang blogger yang paling active atau 7 yang paling tak active.
Pada blogger yang dapat lembu ni tolong la, jangan di pajak pulak kalau korang takda duit. Korang jaga elok2, ni lembu untuk kenduri kawin korang nanti.

3. Bagi tau diaorang ni, yang diaorang dapat wasiat dari orang kaya kampung sepening lalat.
Orang kampung semua bela elok2 sebab ia untuk kenduri korang kawin korang nanti.

4. Cerita 3 perkara apa yang anda selalu buat sambil tengok TV
* Makan keropok or roti
* Baca subtitle bila tengok citer cina
* Selalu tukar chanel bila citer tak best..hehehe

5. Bagitau 3 makanan pelik yang pernah anda makan
* Aku tak pernah makan makanan pelik-pelik.. semuanya halal..huhu

6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK
* 122 jerr....

7. Favourite soalan ni....macam mana korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe....kat mana???
* Panjang ceritanya...kalau buat entry silap-silap 3 page.. hehehe


P/s ; sape tak ambik kena bisul...hehhee

6 comments:

  1. g mane2 pun ade gambo lembu nih..fames betul die la skrg..

    ReplyDelete
  2. @cinta wardah Tu la kalah artis populer...hehehe

    ReplyDelete
  3. Salam...sinipun ada lembu...cow...cow..punye....chaos!

    ReplyDelete
  4. Adus...Kat mana nak tengok cerita lembu ni lagi eh? :)

    ReplyDelete
  5. thanks
    wan perlis pun dapat

    ReplyDelete
  6. @Wan Perlis Ok bro ...no hal, dapat la bantu naikkan traffic kawan2...bila buat entri ni..

    ReplyDelete

Terima Kasih Kerana Sudi Tinggal Respon Anda Terhadap Entri ni. Jangan jadi mulut longkang semasa komen. Komen dengan berhemah. Haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...