20100222

I Love Bird Thongchai




Wajib korang tengok, kalau nak best lagi play dulu kemudian stop jap biar dia loading sampai habis kemudian play balik. Kalau korang takda video accelerator download dulu kat sini untuk layan youtube dng lebih laju..hehehe..dah dua kali bagi tau tapi takpa sebab kalau korang rajin dtg sini kena la download sebab aku suka letak youtube biar berat blog ni.

1 comment:

Terima Kasih Kerana Sudi Tinggal Respon Anda Terhadap Entri ni. Jangan jadi mulut longkang semasa komen. Komen dengan berhemah. Haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...