20100429

Duit Dari Nuffnang

Aku tak pernah mengharap untuk dapat duit daripada Nuffnang. Aku juga tak mengharap yang korang semua klik iklan Nuffnang aku, walauapapun aku ingin mengucapkan ribuan terima kasih pada sesiapa yang telah meluangkan masa untuk klik iklan Nuffnang di blog aku.

Hari ini adalah hari bertuah aku kerana iklan nuffnang yang korang klik sudah melebihi RM50.00. Sebenarnya dah lama aku tak buka website Nuffnang, apabila aku buka hari ni aku terkejut kerana ia sudah melebihi RM50.OO. Mungkin rezeki aku agaknya. Ok, bila ia sudah mencukupi korang akan dapat mesej dari Nuffnang yang bertanya pada korang, sama ada korang nak buat permohonan bayaran atau tak.

Apabila aku klik pada permohonan bayaran, aku dapat mesej sekali lagi yang mengatakan Permohonan bayaran anda telah berjaya dihantar. Sila tunggu 30 hari bermula akhir bulan ini (60 hari bagi bukan ahli Glitterati) untuk bayaran di proses dan dihantar. Anda akan menerima emel dari kami setelah permohonan bayaran anda diproses. Apa yang aku paham kat sini, dia kata yang bayaran akan di buat dalam masa 60 hari kerana aku bukan ahli Glitterati. 

Jadi pada sesiapa yang telah klik iklan tu, aku ucapkan terima kasih banyak-banyak. Aku akan bagi duit tu pada sesiapa yang jadi pengikut aku yang ke 500...pasal tu kita akan bincang lain kali...hehehe..


Setelah selesai membuat permohonan bayaran

Dia akan jadi kosong balik bila dah buat permohonan bayaran

25 comments:

  1. Salam.Bro...nie tinggal lagi sikit bateri aku nie...dont worry..i vote U...aku akan klik kao arie2.Selamat malam.chaos!

    ReplyDelete
  2. tahniah2 :)
    jgn dikejar sgt, nnt lgsg x dpt.
    :)

    ReplyDelete
  3. wah
    dah RM50
    untung sapa jadi follower ko yg ke-500

    ReplyDelete
  4. dapat tunai cek nanti kamu jangan buat beli rokok pulak.

    apa2 pun tahniah!

    ReplyDelete
  5. @ASSOYFINGER67 thanks bro Assoyfingger n Ery Farieha

    ReplyDelete
  6. @tehr aku mana isap rokok...aku budak baik yg berusia 28 tahun....heheh

    ReplyDelete
  7. owh...ko hisap rokok yer?
    stop la weih
    xelok untuk kesihatan dan kewangan

    ReplyDelete
  8. betul kata hans tu... bnyak kerugian klu hisap rokok. hehehe, bagi kat SW tak pa duit tu. ;-)

    ReplyDelete
  9. ooo good ;) tak perasan ek :p

    ReplyDelete
  10. hans n snow white.......korang dah lari topik la....

    ReplyDelete
  11. aku tgh tggu lagi 14 ringgit..huhu

    ReplyDelete
  12. hye.
    dah dapat duit ekh.
    mesti dah lame jd nuffangers.
    =)

    follow youu.

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah...walaupun ckit tapi itu permulaan yang baek...

    ReplyDelete
  14. wahh tahniah BB ...ko dah cashout eh..aku belum lagi stakat nih..traffic tak ramai blog aku huhu..

    ReplyDelete
  15. @hans wah..alim betuk ko.....huhuhu.

    ReplyDelete
  16. @HEMY 14 ringgit lagi...dah tak lama dah nak cukup..sabar ehhh...

    ReplyDelete
  17. @syAzAnA lama tu tak la lama sangat syazana...baru beberapa bulan ni je aku letak nuff...huhu

    ReplyDelete
  18. @Nine thanks nine...nak naikkan traffic untuk blog kita ni..kita perlukan masa dan masa...hehe. kalau hari2 lepak kat blog org banyak la traffic yg kita dapat..huhu

    ReplyDelete
  19. Salam bro...sahabatku...letih tak arie nie...saje tanye @ sedang taip pos baru..apapun aku singgah nie nak click Nuff kao ler...salam lagi.Wassalam Chaos!

    ReplyDelete
  20. @ASSOYFINGER67 thanks bro rajin klik nuff aku...kita kongsi aa nanti huhuhuhu....

    ReplyDelete
  21. Salam..G rumah orang kawin kee..senyap jer..Bro tahniah..follower kao dah makin ramai...masa nilah nak kumpul pahala..bila nak buat kenduri ..kami dtg ramei2he he

    ReplyDelete
  22. dia ada msj2 ke skrg?
    lama xcashout, so tatau..

    ReplyDelete

Terima Kasih Kerana Sudi Tinggal Respon Anda Terhadap Entri ni. Jangan jadi mulut longkang semasa komen. Komen dengan berhemah. Haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...